PUBLICITAT

Els pilots passen el tràngol de buscar on competir al 2011

  • És època de buscar espònsors i campionats on seguir al volant d'un bòlid
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

No són tots els pilots que té Andorra, però sí els més destacats. Albert Llovera, Joan i Amàlia Vinyes, Joan Carchat, Àlex Bercianos o el jove Àlex Machado treballen per la pròxima temporada. Busquen espònsors i campionats on competir.

 

ALBERT LLOVERA

Continuar al Mundial de ral·lis és l’objectiu

Llovera assumeix que una vegada donat el salt al Mundial, hauria de mantenir-se. El seu pensament va en aquest sentit, i fins i tot Fiat i Abarth estan com bojos de contents amb ell. El problema radica en què l’andorrà busca el recolzament necessari per poder finançar de la millor manera possible el projecte esportiu. Si una competició ja és costosa, més ho és encara ser al Mundial, però més gran és també el premi.

 

JOAN VINYES

Suzuki ja sap quines són les necessitats

Vinyes és l’home del Campionat d’Espanya. Porta anys dominant les categories en què hi participa a l’Espanyol d’asfalt, i vol continuar en aquesta lluita. Aquest any ha estat la primera experiència amb Suzuki, als comandaments d’un Swift S1600 amb molt bons resultats, i amb el qual fins i tot ha pogut competir a la prova del Mundial de ral·lis a Catalunya. Amb tot, si bé Suzuki li ha traslladat la seva pretensió de continuar amb ell de pilot, l’andorrà ha presentat una mena de projecte amb les seves necessitats, i és a l’aguait de conèixer una resposta.
Sigui una cosa o altra, Vinyes seguirà competint, tan sigui en ral·lis com a una pista tancada, segurament i com és habitual al costat de la seva germana Amàlia.

 

JOAN CARCHAT

Entre un Suzuki Swift i un Renault Twingo R2

Carchat és a l’aguait del que dirà el RACC, que aportarà gran part del pressupost a l’andorrà com a guanyador de l’anterior edició del Volant RACC, prova per a les joves promeses. La temporada anterior, Ferran Pujol va obtenir 36.000 € i amb això i alguns espònsors va acabar a la copa monomarca i de promoció amb un Swift 1.600. Carchat és conscient que aquesta és una opció, però també pensa en el Renault Twingo R2, igualment de copa monomarca dins del Campionat d’Espanya de ral·lis, però aquí la despesa del vehicle ascendeix als 55.000 euros. La diferència entre els dos és el cotxe. El Swift és un 1.600 preparat, però no com el Twingo R2, una màquina amb canvi seqüencial, tot i que amb un motor semblant. El precedent de Pujol, però, situa l’andorrà prop de la copa Suzuki, sobretot davant de les dificultats per trobar espònsors.

 

AMÀLIA VINYES

Amb el dubte de si es farà la Copa Seat León

Amàlia Vinyes ha trucat a la porta dels ral·lis perquè té tota la il·lusió en poder competir. Amb tot, espera notícies de la Copa Seat León, on té esperances de tornar a competir la pròxima temporada. Tot es podria combinar, per aquesta Copa encara no és segur que es disputi.

 

ÀLEX BERCIANOS

Passa pàgina i no tornarà als regionals

Àlex Bercianos és en plena feina de contactes amb espònsors. El seu treball ha de donar fruits perquè el pilot té clar que el que no vol és tornar a competir a ral·lis regionals com és el cas de Catalunya. Pensa en el Campionat d’Espanya, però és aviat.


ÀLEX MACHADO

Ha iniciat l’adaptació a la categoria cadet

Acabat el camí amb els alevins, la jove promesa de l’automobilisme andorrà ja practica a la nova categoria cadet. El passat cap de setmana va disputar una de les Sèries d’Hivern (Winter Cup) a Múrcia, amb el segon millor temps als entrenaments i podi després de les dues carreres.

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT