PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez, a vuitens de l’ITF W100 de Biarritz

Ja dins del quadre principal de la cita, aquest matí ha vençut per 2-0 a Tiantsoa Sarah Rakotomanga

Per Pol Forcada Quevedo

Vicky Jiménez en una imatge d’arxiu.
Vicky Jiménez en una imatge d’arxiu. | V.J.

Després d'accedir al quadre principal de l’ITF W100 de Biarritz, Vicky Jiménez ha tornat a vèncer per passar, aquesta vegada, a vuitens de final de la cita gal·la i mantenir el seu bon estat de forma.

Doncs, aquest matí ha guanyat per 2-0 a Tiantsoa Sarah Rakotomanga, número 546 al rànquing WTA i qui poc ha pogut fer davant la superioritat de l'andorrana. El primer set ha començat amb un punt d'igualtat, arribant a l'empat a dos, tot i que a partir d'aquí ha estat Jiménez (número 265 del món) qui ha marcat el ritme i trencant dos serveis a la rival ha finalitzat amb el 6-2. En el segon set, la jove francesa ja s'ha vist del tot superada, i ha estat la tricolor qui, per la via ràpida, ha fet el 4-0. Rakotomanga ha reduït distàncies enduent-se el cinquè i el sisè joc, tot i que la del Principat no l'ha deixat recuperar i ha acabat tancant el matx amb un altre 6-2.

A vuitens, la pirenaica s'enfrontarà contra la francesa Leolia Jeanjean (155 WTA), que ha jugat contra la suïssa Jil Teichmann (191 WTA), que s'ha acabat retirant.

Conveni / El Govern ha aprovat, a proposta de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, el conveni per donar suport a Vicky Jiménez. El text, que serà rubricat a tres bandes entre el Ministeri, l’esportista i la Federació Andorrana de Tennis (FAT), té una validesa d’un any. L’acord preveu atorgar a la federació 150.000 euros, el qual inclou l’import de la beca del programa ARA. L’objectiu de l’ajuda econòmica és dotar l’esportista de l’import corresponent, en reconeixement de la seva aportació a la societat andorrana i com a ambaixadora d’Andorra, i ajudar-la amb les despeses generades per les necessitats de la seva preparació en els conceptes en què la federació no disposi d’ajudes econòmiques de programes subvencionats pel ministeri encarregat dels esports, o per altres entitats públiques o privades.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT