PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

'Sito' Español vol repetir victòria als trams d'Ourense

L'andorrà reprèn aquest cap de setmana el seu camí a la Beca Junior RTS amb un Peugeot 208 Rally4

Per El Periòdic

'Sito' Español amb el el Peugeot 208 Rally4.
'Sito' Español amb el el Peugeot 208 Rally4. | Sito Español

Álex 'Sito' Español torna a prendre el pols al Ral·li d'Ourense a la Beca Junior RTS, un dels objectius prioritaris que s'ha marcat per a aquesta temporada. Després d'haver completat satisfactòriament les seves dues primeres participacions internacionals com a pilot oficial d'Opel Espanya a l'ADAC Opel Electric Rally Cup, el pilot torna al lloc de conducció del Peugeot 208 Rally4, amb el qual està disputant alhora el Trofeu 2RM de l'SCER (Supercampionat d'Espanya de Ral·lis), la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica i el renovat Desafiament Peugeot.

Amb Patricia Sáiz com a copilot, l'andorrà es troba a tan sols dos punts de poder recuperar el lideratge del certamen federatiu, en què es va instal·lar per primera vegada a principi de temporada, com a vencedor del Ral·li Terres Altes de Lorca.

El pilot de l'equip Calm Competició afronta molt motivat la seva segona participació en els mítics trams del Ral·li d'Ourense, una de les cites sobre asfalt per excel·lència de l'SCER, amb més de 50 edicions ja celebrades. Va ser allà on Español va celebrar el passat any el seu primer triomf en l'àmbit nacional dins de la Beca Junior RTS, pilotant un Peugeot 208 Rally4 integrat a l'operatiu de l'estructura catalana. L'objectiu del pirenaic, doncs, no és altre que tornar a pujar a l'esglaó més alt del podi en aquesta tercera cita puntuable per al campionat de promoció de joves talents de la RFEDA (Real Federació Espanyola d’Automobilisme).

"Arribem molt ben preparats a Ourense, un ral·li on vam aconseguir la temporada passada la primera victòria amb el Peugeot, objectiu que intentarem repetir", ha assenyalat Español. "Sabem que serà difícil, però confiem en les nostres possibilitats. Ens ha anat molt bé fer un petit test per tornar a agafar el feeling, després de més de dos mesos sense pujar-nos al cotxe", ha afegit, apuntant que encaren el cap de setmana de forma molt positiva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT