PUBLICITAT

Concòrdia s’interessa per l’increment actual de les prestacions socials

La formació demana pels horaris del transport públic i els entorns de protecció dels béns immobles d’interès cultural

Per El Periòdic

Els consellers generals de Concòrdia, Núria Segués, Maria Àngels Aché i Cerni Escalé.
Els consellers generals de Concòrdia, Núria Segués, Maria Àngels Aché i Cerni Escalé. | Concòrdia

El grup parlamentari de Concòrdia ha entrat tres preguntes perquè el Govern les respongui oralment en la pròxima sessió de control del dia 20 de juny, relacionades amb les prestacions socials, els horaris del transport públic i els entorns de protecció dels béns immobles d’interès cultural.

Tenint en compte que les prestacions socials atorgades durant l’any passat s’han incrementat respecte al 2022, la consellera general Núria Segués vol saber com valora el ministeri d’Afers Socials l’eficàcia del model actual, pel que fa a l’atorgament d’aquests ajuts i els recursos de què es disposa per respondre a les necessitats creixents dels ciutadans.

Pel que fa al transport públic, si bé es tracta d’un servei bàsic per a la mobilitat de moltes persones en el seu dia a dia, la consellera general Maria Àngels Aché vol saber si el Govern s’ha plantejat ampliar els horaris de les línies regulars, en la seva aposta per a la mobilitat sostenible.

Finalment, Concòrdia ha formulat una pregunta relacionada amb els entorns de protecció dels béns immobles d’interès cultural. En concret, el conseller general Cerni Escalé ha demanat pel punt en què es troba l’aprovació definitiva d’aquests entorns de protecció i la confecció d’un nou text legal que permeti afavorir i millorar la identificació, gestió i conservació d’aquests béns.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT