PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nahuel Carabaña, setè a la final dels 3.000 obstacles

L'andorrà ha fet un temps de 8’21”08, a poc més de cinc segons de la seva millor marca

Per Pol Forcada Quevedo

Carabaña durant la prova.
Carabaña durant la prova. | Federació Catalana d'Atletisme

Després de convertir-se en el primer andorrà de la història en arribar a una ronda final del Campionat d'Europa d'Atletisme, Nahuel Carabaña ha finalitzat setè en la final dels 3.000 metres obstacles amb un crono de 8'21"08.

L'andorrà ha iniciat la cursa amb el grup capdavanter, tot i que l'italià Osama Zoghlami s'ha anat escapant. A mesura que passaven els minuts el corredor de la FAA s'ha anat quedant enrere i ha estat llavors quan els perseguidors del líder han posat una marxa més. Zoghlami ha començat a perdre places (ha acabat vuitè), molt tocat per l'esforç que ha fet, i tots fins al pirenaic l'han acabat avançant. Finalment, el francès Alexis Miellet s'ha convertit en campió d'Europa de la disciplina amb un temps de 8'14"01, la seva millor marca personal. Al segon caixó del podi l'ha acompanyat el seu compatriota Djilali Bedrani (8'14"36) i l'alemany Karl Bebendorf (8'14"41). Frederik Ruppert ha estat quart (8'15"08), seguit de l'espanyol Dani Arce (8'16"70) i del gal Nicolas-Marie Daru (8'19"42).

Carabaña, setè, s'ha quedat a poc més de cinc segons de la seva millor marca personal, la que va assolir fa poques setmanes a Marsella amb el 8'16"04, quedant-se així també sense assolir, de moment, la mínima olímpica de 8'15"00, però deixant la classificació pels Jocs de París gairebé a tocar per la seva plaça al rànquing de World Athletics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT