PUBLICITAT

La Fira del Vehicle d’Ocasió torna amb més espai expositiu

Tindrà lloc els dies 15 i 16 de juny a la zona de la Borda Huguet

Per Agències

La consellera de Turisme de Sant Julià de Lòria, Judith López, i la cap de Reactivació Econòmica, Anna Majoral, en la presentació d'aquest dilluns.
La consellera de Turisme de Sant Julià de Lòria, Judith López, i la cap de Reactivació Econòmica, Anna Majoral, en la presentació d'aquest dilluns. | ANA/C. G.

La sisena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià de Lòria tindrà lloc els dies 15 i 16 de juny a la zona de la Borda Huguet. Enguany, la fira s'ampliarà a la zona blava del nou vial i a l'aparcament del Benestar, incrementant la capacitat d'exposició de 150 a 250 vehicles. La consellera de Turisme, Judith López, ha exposat que "per a nosaltres, és molt important perquè és una alternativa i una activitat més que dona moviment a Sant Julià".

Així mateix, ha afegit que "els restauradors ho agreixen perquè hi ha molta gent d'arreu del país que ve a la celebració". Cal recordar que la fira no només aplega cotxes, sinó que també alguna moto i autocaravanes, degut a l'auge del sector. De la mateixa manera, i després que en una entrevista el president de l'AIVA, Pere Betriu, hagi manifestat que el sector de la venda de vehicles està estancat, la consellera ha comentat que "la Fira del Vehicle pot ser un revulsiu i una manera de tornar a vendre vehicles". De fet, ha recordat que en la darrera edició es van vendre una cinquantena de turismes i ha afirmat que aquest any s'igualaran les xifres.

Paral·lelament, la cap de Reactivació Econòmica, Anna Majoral, ha explicat que, a més de l'exposició de vehicles dels 25 concessionaris participants, també hi haurà actuacions musicals a càrrec del grup Vibrand i l'Associació andorrana de vehicles antics tindrà un espai d'exposició a la zona de lleure. Pel que fa al servei de restauració, aquest any s'ha apostat per un restaurant lauredià, a diferència de l'any passat, quan només s'oferia un servei de refrigeri i de barra.

Pel que fa a les dimensions de l'emplaçament, Majoral ha destacat que aquest any "hi ha hagut més gent que ha sol·licitat participar, però l'espai és el que és", tot i que any rere any "s'ha anat ampliant". No obstant això, la cap ha mostrat la seva satisfacció "perquè abans era una fira on havíem d'anar al darrere del sector i ara és a l'inrevés", ja que hi ha concessionaris que esperen a la fira per oferir els seus preus d'oferta". Finalment, ha recordat que l'horari de l'esdeveniment serà el dissabte de 10.00 a 20.00 hores i el diumenge de 10.00 a 19.00 hores, sense cap afectació en la capacitat dels pàrquings de la parròquia, informa l'ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT