Alba Viñals, campiona de Catalunya sub18 de 400 metres tanques

Nahuel Carabaña disputa avui la final dels 3.000 metres obstacles del Campionat d’Europa

Alba Viñals i Luke Aaen.
Alba Viñals i Luke Aaen. | FAA

Alba Viñals es va proclamar dissabte passat campiona de Catalunya sub18 de 400 metres tanques. L'atleta de la Federació Andorrana d'Atletisme (FAA) va assolir una marca d'1:03.94. Per la seva part, Luke Aaen va esdevenir subcampió de Catalunya de la mateixa categoria de salt d'alçada amb una marca d'1,92 metres, mentre que Etna Pou va fer el rècord nacional sub16 de 100 metres tanques amb un crono de 15''11.

En darrer lloc, cal recordar que Nahuel Carabaña disputa aquesta nit (22.00 hores) la final dels 3.000 metres obstacles del Campionat d'Europa d'Atletisme que està tenint lloc a Roma, en la que serà la primera participació andorrana de la història en una ronda final de l'Europeu absolut.