El Club de Judo Ordino es proclama campió de la Lliga Nacional de Clubs

El Club de Judo Hantei i el Judo Encamp completen el podi en segona i tercera posició

Imatge de la jornada del passat cap de setmana.
Imatge de la jornada del passat cap de setmana. | Fandjudo

El Club Judo Ordino s'ha proclamat campió de la Lliga Nacional de Clubs de Judo, cita organitzada per la Fandjudo. La competició va finalitzar el passat cap de setmana amb la seva tercera jornada, que va aplegar un centenar de joves d'entre 6 i 16 anys, i després de fer un recompte dels tres dies, els ordinencs van sumar un total de 87 medalles, de les quals 38 d'or.

El podi el van completar el Club de Judo Hantei (61 medalles de les quals 23 d'or) en segona posició i el Judo Encamp (23 medalles de les quals 10 d'or) en tercera plaça. Tot seguit, el Club Apacef d'Andorra la Vella, l'Ippon Club de Judo, el Canillo Club de Judo i el LAUesport Sant Julià van quedar respectivament en quart, cinquè, sisè i setè lloc.