PUBLICITAT

Lobete, Benito, Scheidler i Karrikaburu diuen adeu a l’FC Andorra

Els quatre jugadors cedits deixaran el club el pròxim 30 de juny

Per El Periòdic

Lobete, Benito, Scheidler i Karrikaburu diuen adeu a l’FC Andorra
Lobete, Benito, Scheidler i Karrikaburu diuen adeu a l’FC Andorra | FC Andorra

Julen Lobete, Iker Benito, Aurélien Scheidler i Jon Karrikaburu, els quatre jugadors cedits que han jugat aquest curs amb la samarreta de l’FC Andorra, posaran punt final a la seva relació contractual amb el club el 30 de juny. Així, un cop tancada la seva etapa al Principat, els jugadors tornaran al seu club d’origen.

Lobete va ser una de les primeres incorporacions de l’estiu passat. L’extrem, propietat del Celta de Vigo, arribava al país procedent del Waalwijk holandès, amb qui també va jugar en qualitat de cedit. En aquesta temporada, l’atacant basc ha estat un fix en els esquemes tant d’Eder Sarabia com de Ferran Costa disputant un total de 41 partits en lliga (tots menys un), 32 dels quals sortint en l’11 inicial i anotant quatre gols.

Benito, procedent de l’Osasuna, ha jugat 38 partits a lliga i un de Copa del Rei en aquesta temporada amb l’entitat tricolor, en els quals ha anotat dues dianes.

Amb el gol en la darrera jornada, Aurélien Scheidler va tancar la temporada amb cinc dianes, convertit en el segon màxim realitzador de l’equip tricolor. L’atacant francès, que venia del Bari, de la Sèrie B italiana, ha jugat un total de 32 partits en el campionat de lliga.

Finalment, Karrikaburu va ser una de les incorporacions del mercat d’hivern i, en aquests darrers cinc mesos del curs, el ‘9’ ha anotat tres gols. En total, Karri ha disputat 1.335 minuts a lliga repartits en 21 partits i 15 titularitats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT