PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'accés rodat a la zona de Claror s'obrirà el 14 de juny

Per accedir-hi s'ha de disposar d'un carnet específic que costa cinc euros

Per El Periòdic

Sant Julià obre l'accés rodat a la zona de Claror.
Sant Julià obre l'accés rodat a la zona de Claror. | Comú de Sant Julià de Lòria

El Comú de Sant Julià de Lòria obre el període de control dels accessos rodats a Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Coll de Finestres a partir del pròxim 14 de juny. Aquest any l'obertura s'ha retardat unes setmanes a causa de les abundants precipitacions. Si la climatologia ho permet, a partir d'aquesta data i fins el 8 de desembre hi podran circular els vehicles de més de dues rodes, tal com ho estableix l'Ordinació reguladora aprovada el 2020.

Per accedir-hi cal disposar d'un carnet específic que costa cinc euros. Per obtenir-lo, cal adreçar-se al servei de Tràmits del Comú a partir del dilluns 10 de juny, de dilluns a divendres de les 08.00 a les 14.30 hores, o bé omplir la sol·licitud que es pot descarregar al web www.santjulia.ad.

Els visitants i els que no disposin del carnet hauran d'abonar 25 euros per persona i vehicle. Les entrades es poden adquirir al servei de Tràmits, a l'oficina de Turisme de la plaça Laurèdia o bé a la caseta que està situada a la barrera d'accés on hi haurà un guàrdia que controlarà el pas.

La vulneració de les prescripcions de l'ordinació reguladora té la consideració d'infracció administrativa i les sancions van dels 50 als 3.000 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT