PUBLICITAT

BIBM crea targetes solidàries en favor de les ONG del país

  • Les aportacions les faran els clients, amb l'arrodoniment de l'import de les compres
E. A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Francesc Mora, acompanyat dels representants de les ONG, ahir. Foto: TONY LARA

Fer una aportació solidària a alguna de les ONG que operen al país cada vegada que utilitzes la targeta de crèdit. Aquest és l'objectiu que persegueix el projecte que BIBM ha engegat de manera pionera al Principat i que ahir es va concretar mitjançant la signatura d'un conveni per part del president de Banc Internacional d'Andorra, Francesc Mora, juntament amb els màxims responsables de l'Associació Aina de l'Església de Canillo, l'Associació Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, Càritas, Intermón Secció d'Andorra i el Comitè d'Andorra per l'Unicef –i l'absència excusada del president de Banca Mora, Jordi Mora.

L'aportació solidària es farà arrodonint l'import de les compres realitzades amb la targeta. Un arrodoniment que el client decidirà si es fa a l'euro o als 10 cèntims d'euro, és a dir, si l'import d'una compra és de 17,85 euros, el client pagarà finalment 17,90 euros o bé 18 euros, segons allò que hagi pactat prèviament amb l'entitat bancària. A més, BIBM farà una aportació suplementària, equivalent al 50% del total recaptat per compte dels clients, que triaran a quina de les associacions volen fer els donatius.

Tal com va explicar el president de Banc Internacional d'Andorra, els donatius es faran efectius cada sis mesos i, un cop a l'any, BIBM informarà els seus clients dels resultats d'aquesta acció. A més, tota la informació referent al projecte, així com a les maneres d'obtenir una targeta solidària, es poden consultar a la pàgina web www.bibm.ad/solidaria. En realitat, qualsevol de les targetes que ofereix el banc es pot reconvertir, prèvia petició del client, en una targeta solidària. Això sí, mantenint la resta de característiques pròpies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT