PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marta Alberch, proposada per assumir la direcció de l’Institut Nacional de l’Habitatge

Té una titulació acadèmica superior en ciències empresarials i disposa d’una experiència àmplia en l’àmbit social

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de Marta Alberch.
Imatge d'arxiu de Marta Alberch. | Andtropia

El Consell de Ministres ha acordat proposar el nomenament de Marta Alberch Terrés com a directora de l'Institut Nacional de l'Habitatge, en substitució de Josep Maria Pla, qui va presentar la renúncia voluntària al càrrec. Després de la renúncia de Pla, corresponia al Govern designar una persona per ocupar la direcció de l'Institut i traslladar a la Sindicatura la proposta pel seu nomenament.

Marta Alberch té una titulació acadèmica superior en ciències empresarials i disposa d'una experiència àmplia en l'àmbit social, especialment en el camp de les organitzacions no governamentals. Ha format part del Comitè director de l'Institut, motiu que li permet donar continuïtat a l'estratègia de l'organisme i fer un seguiment de projectes ja consolidats, com la gestió integral de Casa Aristot Mora, i assumir la futura gestió del parc públic d'habitatge.

Com que Marta Alberch havia estat proposada pels comuns, correspondrà a la reunió de cònsols designar una nova persona per formar part del Comitè director de l'Institut Nacional de l'Habitatge. Aleshores es podrà sotmetre a la consideració del Consell General la designació d'Alberch i del nou candidat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT