PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

94 alumnes del batxillerat andorrà s'examinen de les Proves d'Accés a la Universitat

Els examens han començat avui a les 09.00 hores a la Seu d'Urgell

Per El Periòdic

Els alumnes en el primer examen d'aquest matí.
Els alumnes en el primer examen d'aquest matí. | Ajuntament de la Seu d\'Urgell

Un total de 217 alumnes del Pirineu han començat avui a les 09.00 hores, amb total normalitat tot i el tall dels agricultors catalans, les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell. Enntre aquests estudiants, n'hi ha 94 que han cursat batxillerat a Andorra i que només s'examinen de matèries de la fase específica. La resta són alumnes de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell (75) i 48 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà.

Els exàmens de les PAU tindran lloc entre avui dimarts i el proper dijous 6 de juny. El tribunal està constituït per la  presidenta, Maria Ricart, i vuit persones més que són membres del tribunal. Els exàmens es realitzen en horari de matí i de tarda, s’inicien a les 09.00 hores, a les 12.00 i a les 15.00 hores.

Els resultats de les PAU es publicaran el dimecres 19 de juny. Per sol·licitar revisió d’exàmens s’haurà de demanar del 19 al 21 de juny. Els resultats de la revisió sortiran el 2 de juliol.

Respecte a la selectivitat de setembre (convocatòria extraordinària) tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre, mentre que la matrícula de la convocatòria extraordinària serà del dilluns 22 al dijous 25 de juliol. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT