Roger Turné frega el podi en el Campionat de Catalunya XCO

Tot i sortir últim per reglament, l'andorrà finalitza 4t en la seva categoria i 13è de la general

Roger Turné durant la cita.
Roger Turné durant la cita. | FAC

Tortosa va acollir dissabte passat el Campionat de Catalunya XCO, on Roger Turné, de l'equip la Nucia BH Coloma Academy, va finalitzar en 4a posició en la seva categoria i 13è de la general.

Tal com diu el reglament de la cita, el ciclista andorrà va haver de sortir en la darrera plaça. Malgrat això, va tenir molt bones sensacions i a poc a poc va remuntar posicions en un circuit molt tècnic (cinc quilòmetres i 150 metres de desnivell) on havien de fer una start lap més cinc voltes.

Cal apuntar que el Campionat de Catalunya ha estat un bon test de cara la prova que Turné, juntament amb integrants de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC), disputarà a la localitat francesa d’Ussèl: la Copa de França UCI Hors Categorie.