PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ariadna Fenés assoleix la 6a posició mundial a la Skyrace de Hochköing d'Àustria

Marc Gasa també ha entrat al TOP 10 acabant en 9a posició

Per El Periòdic

Ariadna Fenés en una competició anterior.
Ariadna Fenés en una competició anterior. | FAM

Ariadna Fenés continua completant un inici de temporada de somni assolint la 6a posició mundial en la tercera prova internacional marcada dins el calendari de l’Equip Nacional de curses de muntanya celebrada a la població de Maria Alm, Àustria.

Fenés ha travessat la línia de meta en un crono de 4h29’44”. Destacar que Fenés l’any passat ja va completar una excel·lent Skyrace, aconseguint la 5a posició general. Enguany, en un traçat diferent, la corredora andorrana ha rebaixat en 5 minuts el seu anterior crono i ha tornat a estar dins del TOP10 femení.

L’altre representant andorrà ha estat Marc Gasa, qui també ha completat una molt bona cursa, corrent els més de trenta kilòmetres en un temps de 3h36’04”, assolint la 9a posició general en la categoria masculina, entrant dins del TOP10. En l’edició anterior, va travessar la línia de meta en 13a posició.

Cal destacar que les condicions de cursa han estat molt dures, amb un fred i una pluja intensa que han fet encara més dur el traçat austríac.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT