PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El saig reclama a la UE Engordany més de 12.000 euros

Els diners són per cobrir els deutes d'impagaments amb tres exmembres: Jordi Pérez, Helder dos Santos i Vitor Manuel

Per Pol Forcada Quevedo

Un 11 inicial de la UE Engordany de la temporada 2022/2023.
Un 11 inicial de la UE Engordany de la temporada 2022/2023. | UE Engordany

El BOPA recull avui tres edictes en els quals es notifica un acord d'execució requerint de pagament a la Unió Esportiva Engordany. És a dir, el saig reclama a l'entitat un total de 12.350,44 euros per cobrir els deutes d'impagaments en aquest cas amb tres exmembres del club, donant continuïtat a l'idil·li que l'entitat presidida encara per Christian Cellay té amb les sancions.

Al jugador al qual se li ha de pagar la quantitat més elevada és Jordi Pérez, migcampista català que actualment milita a la Unión Deportiva San Lorenzo i que va jugar amb el conjunt andorrà durant el segon tram del campionat del curs 2022/2023. En total, la xifra s'eleva als 6.705,95 euros.

A Helder dos Santos se li deu 3.046,62 euros. Ha estat un dels mítics de la UE Engordany, jugant des de l'any 2015 amb el juvenil, el segon i el primer equip, tot i que des d'aquesta temporada milita al Ranger's.

En darrer lloc, Vitor Manuel, qui va ser delegat de l'equip durant tres cursos i ara ho és al conjunt juvenil del City Escaldes, haurà de percebre 2.597,87 euros.

Segons l'edicte, la UE Engordany té 13 dies hàbils per fer els pagaments, i en cas de no complir-se, es dictarà i es practicarà l'embargament sobre els seus béns i drets en l'esmentat valor.

D'altra banda, el saig també reclama al Club Esportiu Jenlai un total de 2.203,90 euros per a Germán Canal. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT