PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Creand Fundació i la FGA organitzen una jornada intergeneracional entorn el golf

Han participat usuaris de L’espai, de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i alumnes de primària tres centres

Per El Periòdic

Un moment de la jornada.
Un moment de la jornada. | Creand Fundació

Creand Fundació ha col·laborat amb la Federació de Golf d’Andorra (FGA) en l’organització de la primera jornada intergeneracional entorn de la pràctica de golf. En la sessió hi han participat usuaris de L’espai, el centre social d’activitats i formació adreçat a persones més grans de 60 anys de Creand Fundació, de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, i alumnes de primer de primària del col·legi Sant Ermengol, de l’escola francesa d’Escaldes i del col·legi Sagrada Família.

La fundació ofereix classes de golf als usuaris de L’espai en el marc del programa 'Envelliment saludable', que busca fomentar l’activitat física entre les persones que desitgen mantenir-se actives. A més, des de l’any passat Creand Fundació col·labora amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, per tal d’oferir a les persones que formen part del seu programa d’atenció a l’envelliment en els diferents serveis (servei ocupacional Xeridell, centre de dia i l’empresa d’inclusió sociolaboral i&i Serveis), així com a les persones jubilades que han estat vinculades a l’empresa d’inclusió sociolaboral i&i Serveis, la possibilitat de participar en diverses activitats del programa, com és la del golf. En aquesta jornada, celebrada aquest dimarts al matí al camp de futbol d’Escaldes-Engordany, s’hi han sumat els alumnes que formen part de la Mini Lliga de Golf Escolar 'Golf 6' que organitza la FGA.

Aquesta activitat busca millorar la interacció entre infants i grans, fomentar la vivència d’experiències i incentivar la participació activa i inclusiva de diversos col·lectius, alhora que es promou la pràctica esportiva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT