PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Pas endavant per a l'ampliació dels serveis de l'àrea de salut mental

Avui s'ha publicat al BOPA el plec de bases per a la remodelació i reconversió dels locals situats a Escaldes

Per Agències

Edifici on s'ubicarà el nou centre de salut mental.
Edifici on s'ubicarà el nou centre de salut mental. | Arxiu ANA

L'àrea de salut mental fa un pas significatiu en l'ampliació dels serveis amb la publicació del plec de bases al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) per a la remodelació i reconversió dels locals radicats a l’edifici Ròdol, al carrer Josep Viladomat, 17 d’Escaldes Engordany, en dispositius ambulatoris de salut mental. Així doncs, les empreses interessades poden presentar tota la documentació fins al 4 de juliol, informa l'ANA.

Ja fa uns mesos que la directora del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), Meritxell Cosan, va anunciar la ubicació per al nou centre comunitari. Aquest estarà situat al carrer Josep Viladomat, amb l'objectiu de fer front a l'increment de pacients en l'àrea de salut mental i, al mateix temps, oferir més espai i recursos per a l'atenció adequada. A més, el nou espai comptarà amb un centre de dia que permetrà una atenció més integral i contínua per als usuaris.

El nou espai de 700 metres quadrats permetrà oferir nous serveis i separar les consultes d'adults i infants. Al mateix temps, propiciarà la contractació de 13 infermers i tècnics auxiliars d'infermeria, psicòlegs i psiquiatres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT