Matecosa i Pidasa aborreixen sense gols i el Lusitans assalta el lideratge

• El clàssic no varia el guió d'excés de respecte i l'equip de Marqués i l'Escale ho aprofiten
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sebas fa una falta a Manolo en el Matecosa-Pidasa, ahir a Aixovall. Foto: TONY LARA

El Matecosa Sant Julià i el Pidasa Santa Coloma va fer honor a l'excessiu respecte mutu que es tenen quan es veuen les cares i el clàssic va acabar en res. Un 0-0 que ha deixat el lideratge en safata de plata al Construccions la Posa Lusitans. Tota una sorpresa després de tretze jornades a Primera en una lliga marcada per l'hegemonia d'aquests dos equips en els darrers anys i que comença a qüestionar-se. També l'Escale Santa Coloma va aprofitar la patinada per ficar-se de nou en la pomada de la lluita pel títol.

En la part baixa s'ha de destacar la victòria del Gestions JR Principat contra el Construccions Modernes Inter d'Escaldes que el distancia en set punts sobre la zona de promoció i de vuit respecte del descens directe.

MOLTA TARGETA I POC FUTBOL / El clàssic. com dèiem, va tenir de tot menys futbol. D'ocasions clares només es va veure una, la d'Iguacel al minut 10 que va desbaratar el davanter del Matecosa xutant molt desviat en un colze a colze amb Ricky. Després es va veure l'enèsima batalla pel mig del camp dels dos equips, que es van oblidar de l'únic objectiu que val en el futbol. Van faltar gols, però no targetes: grogues a Jacques, Quim Salvat (38'), Vicente Muñoz, Sebas i Bernales per al Matecosa a més d'una vermella a Leonardo Leites al minut 93 per part del Matecosa i més grogues per a Òscar, Gilbert i Juli Sánchez per al Pidasa.

El Lusitans va superar sense problemes el duel contra l'Encamp /2-7) amb gols de Felipe Barros (4), Pedro, Juan Raya i Andrés Benítez.

L'Escale també va anar per feina i va superar el Bar la Fira d'Andorra Casa Benfica per 4-0 amb gols de Rubio de penal, Rodrigo (2) i Boris també des dels onze metres tot i que va sumar els tres punts amb més dificultats de les previstes, ja que no va obrir el marcador fins el minut 57.

I per últim el Gestions JR va superar per 1-2 el Construccions Modernes. Van marcar Afonso (10') i Àlex Godoy (76') per al Gestions JR i Martins per a l'equip escaldenc.