L'Andona Racing, tercer en la classificació per equips de la Speed Republik

Quatre ciclistes del conjunt andorrà se situen dins el top10 en Elit

Imatge de la cita del passat cap de setmana.
Imatge de la cita del passat cap de setmana. | Andona Racing

La Copa Catalana Speed Republik de Lleida va finalitzar amb l'Andona Racing classificat com a tercer millor conjunt després d'una dura cursa a 20 voltes en un circuit de 2,5 quilòmetres. A més, quatre ciclistes de l'equip tricolor van finalitzar dins el top10 en Elit. Pel que respecta a la cursa, en el seu tram final es va formar una escapada amb cinc corredores de la UPV i el Massi-Tactic, fent que les pirenaiques no hi arribessin i es quedessin tallades.

Anna Albalat va ser 6a (5a en Elit), mentre que Raquel Balboa i Sílvia Zúñiga van assolir la 10a i l'11a plaça de la general respectivament (setena i vuitena en Elit). Per la seva part, Laia Sebastià va tancar amb la 16a posició general i 9a en Elit, i Miren Miquel va ser 23a i 12a en Elit. D'altra banda, des d'Andona Racing van voler posar en valor la feina de la Júnior Ares Rovira (4a en aquesta categoria), la constància d'Esther Piquer que, tot i no tenir bones sensacions, "va ajudar les seves companyes dins de la cursa", i de Keren Potash (Màster).