PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ambulàncies Valira, adjudicatària del transport sanitari no medicalitzat

L'adjudicació serà publicada al BOPA del 22 de maig i la implantació del servei començarà l'endemà

Per El Periòdic

Una de les ambulàncies que feia el servei fins ara.
Una de les ambulàncies que feia el servei fins ara. | Arxiu ANA

El consell directiu del SAAS ha acordat adjudicar el concurs públic nacional per a la contractació dels serveis de transport sanitari assistit no medicalitzat a l'empresa Ambulàncies Valira S.L. Segons l'informe d'adjudicació elaborat per la comissió de control i avaluació tècnica, Ambulàncies Valira S.L, ha obtingut la major puntuació global i, per aquest fet, ha esdevingut l'adjudicatària del concurs, segons informen des del SAAS.

La valoració de les ofertes s'ha dut a terme seguint els criteris d'adjudicació establerts al plec de bases que regeix la licitació, valorant-se sobre 30 punts els criteris qualitatius com són la valoració tècnica, l'experiència i altres millores, i, per altra banda, els criteris quantitatius que inclouen l'oferta econòmica i el termini d'implantació sobre 70 punts.

L'adjudicació serà publicada al BOPA del 22 de maig i la implantació efectiva del servei començarà l'endemà. Cal recordar que l'anterior concessionària va renunciar al contracte vigent, en data 8 de febrer, i que llavors es va haver de convocar un nou concurs.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT