Joan Vinyes i Jaume Font s’imposen a la primera prova

El duet andorrà del Baporo Motorsport inicia el CER amb bones sensacions

Joan Vinyes i Jaume Font i el seu Porsche 992 GT3 CUP.
Joan Vinyes i Jaume Font i el seu Porsche 992 GT3 CUP. | fotoesport/ Carlos Casimiro

Els pilots andorrans Joan Vinyes i Jaume Font, al volant d’un Porsche 992 GT3 CUP del Baporo Motorsport, es van imposar a la primera prova del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2024, celebrada al circuit del Jarama. Vinyes va destacar la seva estratègia i el bon treball de l’equip: «El Safety Car (SC) que va sortir a la primera hora de carrera va fer que perdés l’avantatge que havia aconseguit a les primeres 15 voltes de cursa».

A més, el pilot va destacar que «Font va estar impecable» defensant la posició a l’última part de la prova. Amb tot plegat, Vinyes va exposar que el duet deixa la capital amb molt bones sensacions: «deixem Madrid molt satisfets».

Les altes temperatures, que van superar els 50 °C a la pista, van posar a prova els pilots i els equips. Vinyes i Font van mantenir sempre el control de la prova, amb una estratègia encertada que els va permetre sumar la victòria per davant del Porsche 992 CUP pilotat per Barambio-Garcia. La parella andorrana tornarà a competir al volant del seu Porsche 992 GT3 CUP el pròxim mes de juny al Circuit de Los Arcos (Navarra), en la segona prova del Campionat d’Espanya de Turismes (GT-CET) 2024.