PUBLICITAT

Dayraut i Lagorce, els triomfadors de l'Andros

  • La prova sobre gel marxa del Principat amb el dubte sobre si tornarà
R. MORA
PAS DE LA CASA

Periodic
Jacques Villeneuve abans d'un revolt al Grandvalira Circuit, ahir a la sessió de la tarda. Foto: TONY LARA

La jornada del Trofeu Andros que tancava la cita andorrana ahir va tenir de tot. Jean-Philippe Dayraut, que va vèncer a la primera cursa disputada al matí, va patir una topada a la classificació de la tarda i va deixar la victòria en safata a Franck Lagorce. Així, repartiment de punt que beneficia Alain Prost, que continua líder de la general, amb 297 punts, tres més que Dayraut. L'Andros va dir adéu al Principat, amb el dubte de saber si tornarà l'any vinent.

A la cursa del matí, Dayraut va ser el millor amb Pierre Llorach i Franck Lagorce tot seguit, i amb Prost 5è per darrere d'Olivier Panis. La regularitat de Prost el permet seguir líder després de dues cites (Val Thorens i Andorra), gràcies en part a una segona cursa en què Dayraut va fallar.

Així mateix, en elèctrics el vencedor va ser Nico Prost, vencedor en tres de les quatre curses que es van disputar. La tercera d'elles va ser per Franck Lagorce, finalment tercer a la general de la cita andorrana.

TREBALL A LA PISTA I RETARD / La segona jornada de l'Andros al Principat va patir de nou retard per culpa de les dificultats per tenir la pista en perfectes condicions. La sessió de la tarda va començar a les 18.00, quan estava prevista a les 16.00. La pista no estava ben glaçada i fins i tot tenia els revolts dels extrems amb asfalt a la vista, la qual cosa va provocar que els temps en les sessions de classificació fossin millors que en altres ocasions.

BONA AFLUÈNCIA DE PÚBLIC / Tot i el retard en l'inici de la competició, a la sessió de la tarda és va aconseguir una bona entrada al Grandvalira Circuit. Hi havia públic a peu de pista, però sobretot a la part alta, on es va congregar força expectació per gaudir del soroll, la velocitat i els revolts dels bòlids. Així mateix, com és habitual cada vegada que l'Andros arriba al Pas de la Casa, la carretera del port d'Envalira mostrava un aspecte ple de vehicles aparcats tant a les voreres com als llocs habilitats per l'estacionament. El punt negatiu va ser que, per culpa del retard i el fred, molts dels espectadors es van veure obligats a matar el temps dins dels seus cotxes, fins que va començar la competició.

Amb tot, l'Andros va marxar del país amb la sensació d'haver oferit molt espectacle, però també amb el dubte de no saber si hi tornarà, sobretot si no s'asfalta el paddock, com exigeix el promotor Max Mamers com a condició sine quan non.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT