PUBLICITAT

Laura Soulié és 5a a l'IBU Cup, condemnada pel tir

  • En esquí de fons, el seu germà Francesc acaba 73è a la Copa del Món
EL PERIÒDIC
MARTELL-VAL MARTELLO / DAVOS

Periodic
Laura Soulié, en una imatge d'arxiu. Foto: FAE

Les errades en el tir van condemnar Laura Soulié a la 5a posició a l'IBU Cup de biatló que va disputar ahir a Martell-Val Martello (Itàlia). La cursa, de 15km, tenia l'andorrana a la primera posició després del tercer tir, però en el quart i últim es va aixecar vent i va cometre tres errades i per tant tres penalitats que la van condemnar a la 5a posició final. Així mateix, el seu germà Francesc Soulié va disputar una cursa de la Copa del Món d'esquí de fons a Davos (Suïssa), on va acabar 73è amb 98,46 punts FIS, a 4min 56s del vencedor, Alexey Poltoranin (Kazakhstan).

Laura Soulié va finalitzar a l'IBU Cup a 1min 07s de la guanyadora: «Estic contenta perquè el resultat és bo, però una mica decebuda per l'últim tir que m'ha fet retrocedir quan podia haver guanyat». Avui tindrà una nova oportunitat, a la mateixa estació, a la prova esprint de 7,5km.

Per la seva part, Francesc Soulié va justificar la seva 73a plaça a la Copa del Món d'esquí de fons perquè no va poder esquiar bé i es va «desgastar molt», segons va dir. Avui disputa la prova esprint.

ESQUÍ ALPÍ / En esquí alpí, l'equip masculí va competir a l'eslàlom FIS de Geilo (Noruega), on només va poder acabar Robert Solsona , que sortint amb el dorsal 136 va acabar 40è amb 114,87 punts FIS en el seu primer eslàlom. D'abandonaments n'han hagut molts, un total de 80, i entre ells els de Roger Vidosa, Arnau Puig, Artur Pallàs i Joan Verdú. Avui hi haurà un nou eslàlom FIS a la mateixa estació.

Així mateix, ahir es va disputar a Gressoney (Itàlia) el segon eslàlom de Copa d'Europa amb Mireia Gutiérrez. Al tancament d'aquesta edició la cursa, nocturna, no havia acabat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT