PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Neix el primer concurs nacional de robòtica adreçat a estudiants de primera ensenyança

El certamen tindrà lloc el dissabte 11 de maig

Per El Periòdic

El Concurs nacional de robòtica educativa se celenra aquest dissabte.
El Concurs nacional de robòtica educativa se celenra aquest dissabte. | GOVERN D\'ANDORRA.

Andorra ja compta amb un concurs nacional de robòtica adreçat a estudiants de primera ensenyança i tindrà lloc aquest dissabte 11 de maig, al Centre de Formació Professional d’Aixovall. El certamen, organitzat pel Ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, consisteix a superar un repte, format per tres missions, en el mínim de temps possible i en l'ordre que es consideri més oportú, per tal d'obtenir el màxim de punts.

A la competició s’hi han inscrit 11 escoles de primera ensenyança, amb un total de 21 equips, formats per 75 alumnes i 40 docents. Els tres equips millor classificats rebran un premi col·lectiu, consistent en una dotació de robòtica per a la seva escola, subvencionada pel Ministeri. 

Participar en una competició de robòtica educativa és una oportunitat per als alumnes d'aprendre de manera activa i participativa, desenvolupar competències digitals, millorar les habilitats de pensament computacional i augmentar la seva motivació i interès en l'aprenentatge. La robòtica educativa i la programació són eines que enriqueixen el procés d'ensenyament-aprenentatge i preparen als estudiants per afrontar els reptes de la societat actual i futura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT