L'Andorra venç 3-0 el Leganés per rebre avui el dur VP Madrid

El CV Andorra va derrotar amb absoluta claredat el Leganés als Serradells, després d'un 3-0 que dóna tranquil·litat els andorrans per rebre avui (12.00) el VP Madrid, un dels conjunts més durs de la categoria. La doble jornada per als de Lluís Hillaire es va iniciar ahir amb bon peu, després de passar per sobre dels madrilenys.

L'Andorra va sortir a totes al primer set, quan els jugadors locals van posar la directa cap a la victòria amb un parcial aclaparador de 25-9. Amb tot, el segon set va ser més igualat, i així els madrilenys van intentar maquillar l'actuació inicial, tot i que el set va caure també del costat andorrà amb un 28-26. El tercer set, però, va posar les coses en el seu lloc, i així el l'Andorra va assumir el seu paper de favorit en un partit que mai no podia perdre per ser el cuer de la competició el rival que tenia al davant, i així va acabar per tancar-lo amb un 25-17 que posava el 3-0 definitiu en el marcador. Avui a les 12.00, segona cita, amb el VP Madrid.