PUBLICITAT

Jornada per vèncer el Lanzarote i aprofitar els duels directes

  • Aramburu no tornarà a jugar fins el 8 de gener, per recuperar-se de l'esquinç que pateix al genoll dret
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marc Fernández és una de les peces clau del BP gràcies a la seva aportació a l'atac. Foto: TONY LARA

El dissabte esportiu és més que el Trofeu Andros d'automobilisme sobre gel que es disputa al Grandvalira Circuit del Pas de la Casa. En quant a esports d'equip, hi ha una doble cita a les 18.30 de la tarda. Una, al Poliesportiu de la capital, amb el BP Andorra contra el Lanzarote Tías Yaiza canari, i l'altra, als Serradells, amb el CV Andorra contra el Leganés. Així que ja ho saben, si no puguen al Pas perquè prefereixen ser prop de la capital, hauran d'elegir entre el futbol sala i el vòlei.

A les 18.30, l'hora habitual, es disputa al Poliesportiu un nou duel de la Divisió de Plata amb el BP Andorra a la recerca d'altres tres punts que l'acostin una mica més a les posicions de dalt, ara que és 5è i ho té tot a tir de pedra. De fet, el Lanzarote Tías Yaiza, rival d'aquesta tarda, és un dels conjunts perillosos del campionat, i és per això que vèncer avui suposaria allunyar-lo una mica més. Els canaris són ara vuitens, i si vencen al Principat es posarien prop dels privilegiats, i això seria com donar-li vida. El BP té l'obligació d'evitar-ho, i per tant de sumar un nou triomf, en aquest cas el 10è de la temporada, i aprofitar, a més, aquesta 17a jornada en què molts dels equips capdavanters s'enfronten entre ells.

De fet, el líder Ríos Renovables Ribera Navarra s'enfronta al tercer classificat, el Gáldar Gran Canaria, i ho fa precisament a les illes. Així mateix, l'UPV Maristas Valenciarep un altre coco de la categoria, el CD Burela, equip que és ara 6è. De la part alta, els beneficiats a priori d'aquesta jornada han de ser el CD Puertollano -segon a la classificació-, que visita el Melilla, el penúltim, mentre que ElPozo Ciudad de Murcia, 7è, viatja a casa del Tobarra, 17è.

SENSE ARAMBURU FINS GENER /Un dels entrebancs del BP Andorra serà la baixa confirmada ahir de Javi Aramburu. El jugador, que suma 11 gols en tota la temporada -és el tercer màxim golejador de l'equip- va veure ahir com es va confirmar l'esquinç de lligament intern de grau dos del genoll de la cama dreta. D'aquesta manera, l'absència de l'espanyol serà fins després de les festes nadalenques, i si tot va bé podria tornar a tenir minuts contra el Zamora, el 8 de gener. És així que no serà ni demà contra el Lanzarote, ni el pròxim 18 de desembre a Eivissa contra el Space Gasifred, el que suposa un problema pel tècnic Xavier De la Rosa.

EL LANZAROTE ve de PUNXAR A casa / El rival del BP arriba a aquest matx després de perdre en l'última jornada de Lliga a casa seva contra el Fuconsa Jaén, en el que va suposar una dolorosa derrota per 1-4 contra un equip de la zona mitja de la taula. La ràbia per recuperar els terreny perdut és potser l'arma perillosa dels canaris, tot i que el BP, que fa dues jornades també va caure a casa (2-3 contra ElPozo Ciudad de Murcia), no pot deixar escapar cap punt de casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT