Gutiérrez, 17a a l'eslàlom de la Copa d'Europa de Gressoney

• Vidosa és 9è al gegant FIS de Geilo, on torna a destacar Alayrach, ahir 42è i 67,10 punts
GRESSONEY / GEILO

Els esquiadors andorrans estan dispersos pel continent. Ahir hi havia dos cites de Copa d'Europa, però la masculina a Reiteralm (Àustria), amb Kevin Esteve i Marc Oliveras a la línia de sortida, es va haver d'anul·lar pel mal temps. D'aquesta manera, ahir només va competir en aquesta competició Mireia Gutiérrez, i va ser a Gressoney (Itàlia), on va aconseguir la 17a plaça i 32,80 punts FIS. Amb tot, a Geilo (Noruega) hi va haver cursa FIS, un eslàlom gegant on Roger Vidosa va marcar el 9è millor temps i 35,10 punts FIS.

Gutiérrez va haver de recuperar a la segona mànega el temps perdut a la primera baixada de la Copa d'Europa, per ser 17a al final. Segons el seu entrenador de l'equip de França, la Mimi no va esquiar bé en la primera baixada, tot i que a la segona ho va fer «amb més convicció, tot i que ho pot fer millor sense dubte, i hauria de posicionar-se entre les primeres a la Copa d'Europa». Amb tot, amb la 17a posició marca els seus primers punts a la competició. Avui, Gutiérrez torna a competir, també en Copa d'Europa i a la mateixa estació, en un segon eslàlom que serà nocturn.

Vidosa, a Geilo, va ser 9è quan el dia d'abans havia estat 6è a la mateixa estació a un eslàlom gegant. Amb la 9a plaça d'ahir, el número u de la FAE va fer 35,10 punts FIS.

Així mateix, al mateix escenari el jove Josh Alayrach va demostrar que el seu gran debut del dia anterior a Geilo no era una broma, i així ahir, amb el dorsal 134, va acabar 42è amb 67,10 punts FIS, un resultat qualificat per la FAE com a «boníssim». Per altra part, Joan Verdú, corredor de primer any FIS, va debutar amb la 60a posició amb el dorsal 138, amb la qual cosa va sumar 82,80 punts. Així mateix, Àxel Esteve va ser 80è amb 97,37 punts FIS, marca similar a la que ja té. Per últim, Artur Pallàs va patir una forta caiguda en la segona baixada, tot i que sense conseqüències físiques.