Anna Alabat i Raquel Balboa, al top10 del Memorial Fidel Bagan

L'equip Andona Racing torna a competir aquest cap de setmana als Campionats de Catalunya i a la Copa Catalana

Anna Albalat i Raquel Balboa instants abans de la cursa.
Anna Albalat i Raquel Balboa instants abans de la cursa. | Andona Racing

La ciutat de Sabadell va acollir ahir una matinal de ciclisme d'alt nivell amb la disputa del XXVIII Memorial Fidel Bagan, puntuable per a la Copa Catalana cadet, júnior i fèmines. La cita organitzada per la Penya Ciclista Palomillas va batre el rècord de participació de la prova amb més de 200 participants i per primera vegada va comptar amb una sortida exclusivament femenina, que va reunir més de 80 ciclistes.

Així, la prova de fèmines va tenir la presència de les corredores nacionals Anna Albalat i Raquel Balboa, de l'equip Andona Racing, que van poder quedar encasellades al top10, concretament en 8a i 10a posició, respectivament. El tret de sortida va estar marcat per múltiples atacs per part de les corredores fins que Myriam Núñez (Primeau Velo Groupe Abadie), Mireia Trias i Paula Blasi (Massi Baix Ter) van aconseguir, a mitjan carrera, l'escapada definitiva que s'acabaria jugant la victòria. La campiona equatoriana, Núñez va obtenir la victòria per davant de les dues rivals de l'equip empordanès, segona i tercera respectivament. El gran grup va arribar amb mig minut de retard encapçalat per Gielen Gielen (Primeau Velo Groupe Abadie), quarta.

La pròxima competició d'Andona Racing està programada pel 4 de maig, als Campionats de Catalunya a Palafrugell, i 5 de maig, a la Copa Catalana a Juneda.