PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany amplia l'horari de la deixalleria

Tindrà horari continuat de 08.00 a 16.00 hores

Per El Periòdic

Horari continuat a partir del maig a la deixalleria d'Escaldes-Engordany.
Horari continuat a partir del maig a la deixalleria d'Escaldes-Engordany. | Arxiu ANA

El Comú d’Escaldes-Engordany ha modificat l’horari d’obertura al públic de la deixalleria de l’Avinguda del Pont de la Tosca per donar un millor servei a la ciutadania. La instal·lació obrirà en horari continuat de 08.00 a 16.00 hores i no partit com fins ara.

La decisió arriba després d’observar que els usuaris deixen un gran volum de residus i voluminosos a la porta de la deixalleria quan aquesta està tancada al públic durant la franja del migdia (de 13.00 a 15.00 hores) i que, en canvi, és inferior durant la tarda.

D’aquesta manera, a partir del 2 de maig, la deixalleria d’Escaldes-Engordany estarà oberta de 08.00 a 16.00 hores. No obstant això, els usuaris que vulguin dipositar residus, voluminosos o estris vells més enllà de les 16.00 hores, tindran com a alternativa la minideixalleria de l’Avinguda del Fener que estarà oberta fins a les 19.00 hores. El fet de poder combinar els horaris i l’ús d’ambdues instal·lacions permet ampliar el servei a la ciutadania i adequar-lo a les seves necessitats. Alhora, s’optimitzen també les hores de treball dels operaris, que en no haver de parar al migdia poden fer les tasques de desballestament de manera continuada

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT