PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Agredeix la parella i dos amics en un hotel del Pas de la Casa i s'encara amb la Policia

El detingut és un turista de 30 anys que hauria insultat, agredit i amenaçat de mort la parella

Per El Periòdic

L'edifici de la Policia.
L'edifici de la Policia. | Policia d\'Andorra

La Policia ha detingut aquest cap de setmana en un hotel del Pas de la Casa, un turista de 30 anys que presumptament hauria agredit, insultat i amenaçat de mort la seva parella i, després, els altres dos joves amb els quals compartien habitació, quan aquests intentaven calmar la situació.

Quan els policies van arribar a l’establiment, van veure el jove amb una actitud violenta i van constatar com les persones amb qui compartia habitació, dues noies i un noi, presentaven indicis d’haver patit agressions. Quan el van voler controlar, va oposar una forta resistència intentant donar cops de puny i puntades de peu als agents i insultant-los constantment.

Els fets van tenir lloc a primera hora del matí de dissabte i l'home va ser arrestat com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat, contra la funció pública i contra l’honor.  

Altres detencions/ El mateix dissabte, però a la nit, un altre home de 31 anys va ser arrestat a Escaldes-Engordany com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral després de causar-li lesions a la parella al seu domicili.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT