Un total de 13 participants d'Andona a la prova inaugural de la Copa catalana fèmines 2024

La més destacada és Mirentxu Miquel, 7a en categoria elit i 10a en la classificació general

Moment de la Copa catalana de fèmines 2024.
Moment de la Copa catalana de fèmines 2024. | Andona Racing

La Copa catalana de fèmines 2024 va arrencar ahir amb un gran èxit al Prat, al Baix Llobregat, convertint-se en la cita principal del calendari de carretera català. La prova inaugural de la temporada, una cursa ràpida i molt tècnica, va comptar amb més de 80 ciclistes, entre les quals hi va haver 13 participants de l'equip Andona en les categories júnior, sub23, elit i màster 30 i 40. Tot i les dificultats com la caiguda d'Anna Albalat i una avaria mecànica de Raquel Balboa, la resta de l'equip andorrà va mantenir una lluita ferma fins al final.

Quant als resultats, es van obtenir posicions destacades en les seves respectives categories: Mirentxu Miquel es va ubicar en la setena posició en la categoria elit i en la desena en la classificació general. Per una altra banda, Elisabet Boixaderas va assolir la novena posició en la categoria elit, mentre que Maria Lluelles es va col·locar en la desena posició, també en la categoria elit.

Cal assenyalar l'acompliment de Miren, Elisabet, Maria i Esther, que van aconseguir arribar a la meta a 3'19" de les cinc escapades disputant l'esprint al pilot perseguidor.

Finalment, la francesa Marie Gielen (Primeau Vélo-Groupe Abadie) va guanyar amb esprint final, consolidant la importància de la copa catalana en el panorama ciclista internacional.