PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez s’acomiada de l’open internacional femení Solgironès

L’andorrana cau en el tercer set contra l’argentina Carlé

Per Pol Forcada Quevedo

Vicky Jiménez en un duel anterior del torneig.
Vicky Jiménez en un duel anterior del torneig. | Club Tennis La Bisbal

Vicky Jiménez Kasintseva s'ha acomiadat avui a la tarda als vuitens de final de l’open internacional femení Solgironès que s’està disputant a la Bisbal d’Empordà. Com va passar fa no gaire als Estats Units, l’andorrana s'ha tornat a veure les cares contra Maria Lourdes Carlé, qui s'ha endut la victòria en el tercer set (6-2; 1-6; 6-2).

El primer set ha començar bé per a la del Principat, enduent-se el primer joc. A partir de llavors, però, l’argentina ha apujat una marxa més per avançar-se fins al 3-1. Jiménez retallava distàncies al següent joc (3-2), però poc ha pogut fer per disminuir diferències, i el primer set s'ha tancat amb un 6-2.

El segon ha estat totalment el contrari. La tricolor ha sortit molt més endollada, col·locant un 0-2. La igualtat ha estat màxima i el tercer joc d’aquest set ha estat per a Carlé. Aquest ha estat l’únic, ja que tot i mantenir-se la dinàmica, Jiménez ha tancat amb un voluminós 1-6 per deixar el duel al tercer set.

Aquest darrer set ha començat amb molta força per a l’andorrana, qui volent girar la truita del que va passar en terres nord-americanes, es volia endur la victòria a tot preu. S'ha arribat al 0-2 amb superioritat de la del Principat, però a poc a poc s'ha canviat la sort i ha estat l’argentina qui ha agafat les regnes per acabar fent-se amb el triomf (6-2) i passant a quarts de final, en els quals l’espera la russa Oksana Selekhmeteva.

Possible WC a Madrid / La nova oportunitat de la jove de 18 anys depèn del Mutua Madrid Open, Master1000 que es disputa a la capital espanyola del 22 d’abril al 5 de maig. L’organització del torneig ha repartit avui les primeres invitacions, anomenades ‘Wild Cards’ (WC), a la romanesa Simona Halep (ex número u del món) i a la danesa Caroline Wozniacki (guanyadora de l’open d’Austràlia 2018), segons informa l’ANA.

Jiménez està a l’espera de saber si rebrà una invitació, tot i que té possibilitats altes en haver participat diverses vegades i haver-se fet amb el trofeu en la categoria sub16 l’any 2019.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT