PUBLICITAT

Casadevall defensa la llibertat en els horaris comercials

  • El cònsol diu que el Govern ha de garantir el compliment de l'horari laboral
  • Aprova el text de la proposició de llei pactada entre PS i ApC
08122010
Casadevall, cònsol major de Canillo, aquest dimecres en el Marcat de Nadal i de les Oportunitats a l'edifici del Telecabina de Canillo. Foto: ANA / A.R.
El cònsol major de Canillo, Enric Casadevall, s'ha mostrat partidari que "es doni llibertat" als comerços en l'horari d'obertura i tancament i que "el Govern s'ha de preocupar que la gent (els treballadors) faci l'horari que li toqui i el que faci més hores que les cobri". Casadevall ha afegit que  "hi ha petites botigues que ho porten els propietaris i que els igual estar-se fins les 12 de la nit. ¿Per què no podria ser possible?", s'ha preguntat.
Al marge d'aquest aspecte, Enric Casadevall ha dit que, a l'espera d'una lectura més tranquil·la, li sembla bé el text de la proposició de llei pactada entre PS i ApC sobre els horaris comercials. El cònsol canillenc creu que els horaris de tancament s'haurien de poder allargar, i creu que 'es podria començar més tard al matí, ja que molta gent compra després d'esquiar, i entre que van a l'hotel i es canvien ja són les set. Si no tenen com a mínim dues hores per comprar, ja no hi van'. Casadevall ha posat l'exemple de Barcelona on durant aquests dies festius del pont de la Puríssima han obert les portes dels comerços fins tard. El polític canillenc ha fet aquesta reflexió durant la seva visita al Mercat de Nadal i de les Oprotunitats que s'ha celebrat aquest dimecres a l'edifici del Telecabina de Canillo.

Una trentena de parades han ocupat dues plantes de l'edifici del Telecabina en el que ha estat una nova edició del Mercat de Nadal i de les Oportunitats Vide Greniers. L'afluència de gent ha estat diversa entre turistes i parroquians, ja que aquest dimecres ha estat el darrer dia del pont de la Puríssima i, per tant, molts dels turistes ja marxaven al matí cap a les seves destinacions d'origen. Tot i això, els visitants han pogut triar i remenar entre els diferents tipus de parades: les estrictament nadalenques i les que oferien productes de segona mà o a baix preu com roba, mobles, llibres, joguines o material d'esquí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT