L'Enfaf sènior ajorna el partit contra l'Escarp, el cadet goleja i l'infantil cau

• L'equip de Roura jugarà el 5 de març per la manca de jugadores visitants
el periòdic
escaldes-engordany

L'Enfaf sènior va ajornar el partit que tenia el cap de setmana passat a Alàs contra la Granja d'Escarp a petició del conjunt visitant alegant manca de jugadores pel pont de la Puríssima. L'entitat tricolor va acceptar la proposta i la nova data per disputar el partit serà el 5 de març del 2001.

L'Alfes, que va guanyar i juntament amb les Garrigues colidera la taula en la Segona Divisió Catalana amb dos punts i un partit més, serà el pròxim rival de les jugadores que dirigeix Xavi Roura, el diumenge vinent a domicili (15.00 hores).

De la seva banda el cadet juvenil va tornar a exhibir superioritat al terreny de joc i també al marcador per mantenir-se una setmana més com a líder en la classificació, en la golejada per 1-6 al camp del Torelló, un equip que fins llavors havia rebut nou gols en set partits.

Tot i que l'expedició va haver de sortir a les sis del matí per poder jugar a les 10.15h el cansament no es va notar i a la primera part l'Enfaf ja guanyava per 0-2 amb gols Marina Fernández i Cathy. En la segona part van arrodonir l'electrònic Daniela en dues ocasions igual que Cathy, que va fer un hat-trick, i Margot Llovera. Dissabte continua la lliga, al Prat del Roure contra l'Atletic Balenyà (13.30h).

Per últim l'aleví infantil va ser golejat a Vilassar (8-1) amb gol d'Ari Gonçalves al segon acte i amb el duel ja sentenciat. La pròxima jornada les petites de l'Enfaf rebran el Torelló també al camp escaldenc del Prat del Roure (15.30h).