PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres persones ferides en tres accidents diferents

Els tres sinistres han tingut lloc a la capital i a Sant Julià de Lòria

Per El Periòdic

Un cotxe de la Policia.
Un cotxe de la Policia. | Maricel Blanch

En les darreres hores, la Policia ha rebut tres avisos per accidents amb el resultat de tres persones ferides. El primer avís s'ha donat a les 11.10 hores, al carrer Ciutat de Valls número 58 d'Andorra la Vella, entre un turisme i una furgoneta. Ambdós vehicles comptaven amb matrícula del Principat i el conductor de la furgoneta, un home de 29 anys, ha resultat ferit. 

Una estona després, entorn les 11.44 hores, el Cos Policial ha sigut avisat d'un accident entre una motocicleta i un turisme, ambdós amb matrícula del Principat, a l'avinguda Francesc Cairat número 28 de Sant Julià de Lòria. El conductor de la motocicleta, un jove de 22 anys, ha resultat ferit en la col·lisió entre ambdós vehicles. 

Finalment, a les 13.25 hores, un tercer accident ha tingut lloc a l'avinguda Santa Coloma número 136 d'Andorra la Vella. Aquest cop, només hi ha hagut una motocicleta implicada, amb matrícula del Principat, la qual era conduïda per un home de 75 anys. El conductor ha resultat ferit en el moment del succés. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT