PUBLICITAT

La UdA encetarà l'any amb novetats als estudis virtuals

  • Els estudis de primer cicle en Dret i Humanitats s'adapten a l'espai europeu
EL PERIODIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un grup d'estudiants, a les portes de la UdA Foto: TONY LARA

La Universitat d'Andorra (UdA) encetarà el nou any 2011 amb novetats pel que fa a les carreres i les assignatures en format virtual, segons van informar ahir en un comunicat. El període de preinscripció està obert des d'ara i fins el 31 de gener a la pàgina web www.uda.ad.

El Centre d'Estudis Virtuals de l'UdA ofereix a la població del país «formació universitària de qualitat, mitjançant l'ús de les noves tecnologies i una metodologia d'ensenyament virtual, en col·laboració amb altres universitats», tal i com es va afirmar. Per a aquest curs, fins el 31 de gener està obert el període de preinscripció als estudis de primer cicle (bàtxelor) en Dret i en Humanitats. Des de l'UdA es va assenyalar que es tracta de dues titulacions «plenament adaptades a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, amb uns plans d'estudi renovats».

Cursos d'actualització / D'altra banda, es poden seguir individualment dos cursos d'actualització virtuals amb continguts específics d'Andorra: Constitució i altres fonts del dret andorrà i Patrimoni cultural d'Andorra.

La matrícula per a aquestes dues propostes es mantindrà oberta uns dies més, fins el 18 de febrer. Totes les preinscripcions s'han de fer al web de la universitat. D'altra banda, les formacions començaran el mes de febrer.

Mentrestant, el projecte d'ampliació del campus de la UdA està cada vegada més allunyat d'esdevenir una realitat, ja que el Govern no ho planteja com una necessitat prioritària i la pròpia universitat exposa que les instal·lacions actuals són satisfactòries tenint en compte l'actual xifra d'estudiants. Tot i això, des del Comú lauredià es continua apostant per aquesta ampliació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT