Ona Betrian, tercera en categoria 16-17 anys a Flavin

S'ha classificat per a la següent fase, que tindrà lloc a Colomièrs

Imatge de l'equip a Flavin.
Imatge de l'equip a Flavin. | FAG

El Club Artística Serradells ha tornat a la competició i ho ha fet amb un podi d'Ona Betrian, tercera en categoria 16-17 anys, amb una puntuació de 46,767. Així, aquest cap de setmana totes les gimnastes del grup de competició del club s'han desplaçat a Flavin (França) per disputar la segona competició individual. A banda del podi de Betrian, la resta de competidores també han assolit resultats notables.

En categoria 16-17 anys, Júlia Vilanova va ser 9a, Mar Sousa 10a, Júlia Noguer 12a i Ainhoa Escabias 17a. En categoria 14-15 anys, Marta Valero va assolir la 14a plaça, Clàudia Soldevila la 20a, Eider De La Torre la 23a i Maïana Alvez la 26. En darrer lloc, en categoria 12-13 anys Laia Pascual va acabar 29a i Alèxia Escabias 30a.

Cal destacar que amb la tercera posició, Betrian s'ha classificat per a la següent fase, que tindrà lloc a Colomièrs, fase en què segurament algunes de les altres gimnastes andorranes hi seran presents, tot i que encara resta conèixer alguns resultats del sector est per saber-ho.