PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dissabte de podi per a Clàudia Garcia a Cortina d'Ampezzo

Àlex Rius també troba la victòria a la FIS de Soldeu

Per El Periòdic

Clàudia Garcia al podi.
Clàudia Garcia al podi. | FAE

Avui s’han disputat a Cortina d’Ampezzo (Itàlia) dos supergegants National Junior Race (NJR), amb un podi per a Clàudia Garcia. L’andorrana, a més, ha estat 6ª a l’altra cursa. Jordina Caminal ha acabat al top10 també les dues carreres: 9ª i 8ª.

A la primera cursa, Clàudia Garcia ha estat 6ª amb 58.94, això és a 1.35 de la guanyadora, la txeca Hana Semerakova (57.60) i a 0.44 del podi, que l’ha tancat la italiana Melissa Astegiano. Per la seva part, Jordina Caminal ha acabat 9ª, amb 59.46, a 1.86, idèntic crono que la italiana Viel Gaia.

Al segon supergegant del dia és quan ha arribat el podi de Clàudia Garcia. L’andorrana assolia el tercer calaix del podi amb un temps de 58.72, a 0.23 de la guanyadora, la italiana Nicole Ploner. Segona ha estat la txeca Semerakova (+0.04). Per la seva part, Jordina Caminal ha estat 8ª amb 59.15, a 0.66 de la guanyadora.

Àlex Rius guanya l’eslàlom FIS de Soldeu

 

Avui s’ha disputat una segona cursa FIS a la pista Avet de Soldeu. Àlex Rius ha aconseguit la victòria després d’una segona mànega clau per la seva victòria.

Rius s’ha imposat amb un crono final de 1.34.52, mentre que el segon classificat, el francès Paul Silvestre, ha finalitzat amb +0.04, i el tercer, el també francès Jonas Skabar, ha acabat amb +0.12.

L’andorrà ha assolit el triomf gràcies a una segona mànega en què ha aconseguit el millor temps de mànega per consolidar la seva victòria final.

Així mateix, Pirmin Estruga ha acabat 14è a 2.32 de Rius, mentre que la resta de l’equip EEBE no ha pogut completar la primera mànega. No han finalitzat la primera mànega Àlvar Calvo, Eric Ebri, Pere Cornella, Marc Fernández, Salva Cornella, Maià Font, Martí Llort, Nico Daban, i els també andorrans Pol Robert, Antoni Bea, Jan Torres i Marc Delgado.

En dones, Emma Ledesma i Fiona Pou no han pogut completar la primera mànega.

Demà, dia de gegant FIS a la pista Avet de Soldeu.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT