PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader, amb ganes de situar-se al volant del Hyundai i20 Ral·li2

El Team Rallycar iniciarà el seu periple pel CERT 2024 al XIII Ral·li terres altes de Lorca

Per El Periòdic

La dupla Vinyes-Mercader.
La dupla Vinyes-Mercader. | FotoEsport

El XIII Ral·li terres altes de Lorca serà el primer obstacle a superar per Joan Vinyes i Jordi Mercader, al volant d’un Hyundai i20 Ral·li2 del Team Rallycar, en la seva participació a la Copa d’Espanya de Ral·lis sobre terra (CERT-Rallycar) de la present temporada.

La dupla es desplaçarà a Múrcia conscients que la competència en aquest ral·li serà molt forta en ser la prova puntuable per al SuperCampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER). Per aquest motiu, als rivals que disputaran les proves del CERT caldrà afegir-hi els que es jugaran el títol absolut de l’especialitat durant la temporada. Així doncs, al parc d’assistència del Recinte Firal Huerto de la Rueda es donaran cita, per primera vegada aquesta temporada, els equips espanyols de més entitat de l’especialitat. Una inscripció de gran nivell amb gairebé un centenar d’equips, 25 dels quals seran Ral·li2.

Els equips que ho han estimat convenient han tingut la possibilitat de participar en un test privat organitzat per l’Automòbil Club de Lorca, en què han participat 16 equips a la sessió matinal i 16 més, entre aquests Vinyes-Mercader, a la tarda. En un traçat d’uns cinc quilòmetres, la dupla va tenir l’oportunitat de situar-se al volant de l’Hyundai i20 Ral·li2 del Team Rallycar, quatre mesos després, per recuperar sensacions abans d’iniciar la competició.

En acabar el test, Vinyes va comentar: «Després de la llarga pretemporada i encara que és cert que no hi ha grans canvis a l’equip, sempre és positiu no partir de zero abans del primer ral·li de l’any. L’objectiu era recuperar el feeling tant al volant del Hyundai com amb els tècnics de l’equip, a més de comprovar que tot funcionava de manera correcta. En cap moment hem forçat el ritme, ja tindrem temps durant l’any de prendre riscos».

Cal destacar que el XIII Ral·li terres altes de Lorca tindrà lloc a partir de les 07.15 hores d'aquest dissabte, i posarà la Copa d’Espanya de Ral·lis de terra 2024 en marxa.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT