PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

En vigor dos programes de mobilitat juvenil amb Irlanda i Corea del Sud

L'objectiu és que els joves andorrans tinguin l'oportunitat d'enriquir la seva experiència als països estrangers

Per El Periòdic

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, quan es va signar l'acord amb la República de Corea.
La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, quan es va signar l'acord amb la República de Corea. | SFG

Entren en vigor dos nous programes de mobilitat juvenil amb Irlanda i la República de Corea. Des d'aquest dilluns, els nacionals andorrans tenen l'oportunitat d'enriquir la seva experiència als països estrangers gràcies als programes de mobilitat.

La iniciativa està adreçada als joves d'entre 18 i 30 anys i facilita als qui ho sol·liciten l'obtenció d'un permís de residència i treball per un període màxim de 12 mesos. El programa permet als joves experimentar de primera mà la vida, la cultura i el mercat laboral d'un altre país, enriquint així el seu desenvolupament personal i professional. Els joves interessats poden consultar tots els requisits i sol·licitar participar en el programa en aquest enllaç: https://www.exteriors.ad/ca/work-and-holiday-ca.

La posada en marxa de la iniciativa consta amb un total de 25 places disponibles per cadascun dels dos programes i està dissenyada per enfortir les relacions bilaterals i obrir noves oportunitats per als joves, alhora que permet complir amb els objectius establerts pel Ministeri per enfortir relacions amb països d'arreu del món.

A més d'aquests dos programes amb Irlanda i la República de Corea, actualment Andorra disposa de tres programes més de mobilitat per a joves amb Alemanya, Canadà i el Regne Unit. El programa de mobilitat per a joves amb Islàndia està en la fase final perquè pugui entrar en vigor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT