PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un desig fet realitat

Amb el triomf, els tricolor es queden a tres punts de la salvació amb el duel pendent contra el Llevant

Per Pol Forcada Quevedo

Scheidler celebra el gol que dona la victòria a l'FC Andorra, ahir a l'Estadi Nacional.
Scheidler celebra el gol que dona la victòria a l'FC Andorra, ahir a l'Estadi Nacional. | @FCANDORRA

Eder Sarabia va dir a la prèvia del duel que desitjaven la victòria, i així va ser. La remuntada en els 10 minuts finals amb els gols de Pastor i Scheidler van fer que l'FC Andorra tornés a sumar de tres després de tres mesos. L'equip va creure fins al final, i així ho va esmentar el tècnic tricolor en la roda de premsa posterior al matx: «Necessitàvem guanyar i ho mereixíem». «Ser capaços de reposar-nos als cops crec que és la millor virtut», va indicar fent referència a la remuntada que van protagonitzar els seus homes, «i això és el que més ens ha d'alimentar pel que ens queda», va finalitzar.

Ara, els del Principat es mantenen en la penúltima posició, a tres punts de la salvació, però amb un partit menys, el que han de jugar contra el Llevant. En aquest sentit, Sarabia va comentar que el triomf «ens reforça moltíssim» pel que resta de competició, un temps en què han de mantenir una «mentalitat de marató». «No sé en quin quilòmetre anem i queda molt per davant, però hem fet un bon temps en aquest darrer tram», va asserir abans de tornar a celebrar la victòria contra un «grandíssim equip» com és el Reial Valladolid.

Demanat pel canvi tàctic amb l'ús de tres centrals i que els dos carrilers entrin pel mig, el basc va explicar que aquesta implementació «ens ha donat bastant solidesa defensiva». Així mateix, i en el pla individual, va destacar l'actuació de Jandro Orellana, Pablo Moreno i Aurélien Scheidler, sobretot del primer, de qui va esmentar que «ha estat molt valent, que és el que més li demanem, sobretot amb pilota, ja que té qualitats que molt pocs migcentres tenen». Tot i això, va assenyalar que l'aspecte col·lectiu és el que més preval, i que a banda d'estar molt content en aquest aspecte, va indicar que «no hi ha cap jugador que hagi tirat la tovallola». «Estem entrenant bé i treballant molt [...] el dia a dia ens porta a fer el que som capaços de fer ara», va finalitzar.

El mes de març que els espera ara és molt complicat, jugant contra rivals directes, el partit ajornat i la final de la Copa Catalunya. Per això Sarabia es va voler mantenir en la filosofia del partit a partit i la suma positiva d'energia que la victòria d'ahir els pot aportar. «Hem de continuar com fins ara, ser rigorosos amb la realitat, amb els detalls, el dia a dia, l'entrenament i ja, no podem pensar en més coses perquè ens equivocaríem», va citar abans d'afegir que el duel d'aquest divendres contra l'Osca serà molt dur.

Presentada la final de la Copa Catalunya / El president del FC Andorra, Ferran Vilaseca, ha estat el representant de l'entitat tricolor a la presentació de la final de l'edició d'enguany de la Copa Catalunya que ha tingut lloc aquest migdia a la seu de la FCF. L'acte ha estat encapçalat pel president de la federació catalana, Joan Soteras, i també hi ha assistit el màxim mandatari del rival de l'Andorra en la final, el president de l'Olot Joan Agustí.

La final es disputarà d'aquí poc més de dues setmanes (dimecres 20 de març a les 19.00 hores a l'Estadi Municipal d'Olot) i serà l'oportunitat pels tricolor de revalidar el títol aconseguit l'any passat a Badalona. El cas de superar l'Olot, els tricolors s'alçarien amb el seu tercer trofeu després de l'aconseguit també l'any 1994.

D'altra banda, les entrades per al partit es posaran a la venda aquest proper dimecres a un preu de dos euros, dels quals es donaran 75 cèntims a la Fundació Alfred Bosch per promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT