El pilot Tony Cachafeiro estrena colors i xasís

Als seus 11 anys, l’andorrà es posiciona als primers llocs del karting amb l’equip MDC Racing

Tony Cachafeiro al karting amb els nous colors.
Tony Cachafeiro al karting amb els nous colors. | Cachafeiro Comunicación

El pilot andorrà Tony Cachafeiro estrena aquesta setmana colors  amb l’equip MDC Racing i xassís en la primera cita de la prova internacional IAME Euro Sèries que es disputa des d’avui en el circuit de Zuera (Saragossa) amb 47 inscrits en la categoria ‘Mini’.

Als seus 11 anys, Cachafeiro està assentat en els primers llocs del karting, com va demostrar en la seva doble victòria, en la LeCont Trophy al desembre i la Hivern Karting al gener, totes dues sobre l’asfalt del Kartódromo Internacional Lucas Guerrero, en proves de posttemporada i pretemporada competint contra pilots de tot el món. Un bon rendiment que li fa afrontar amb il·lusió de fer grans coses aquesta IAME Euro Sèries que arrenca a Zuera i de la qual en la seva competició preparatòria va aconseguir acabar 19è malgrat diverses fallades  tècniques en el seu kart.

Aquesta 19è posició, va ser la millor del seu equip en la categoria. Després d’això, MDC Racing va decidir canviar de xassís i optar per usar els de Kart Republic, que estrenen de manera oficial en la IAME Euro Sèries i que ja van provar durant els test del passat cap de setmana. A més, aquest canvi de xassís propícia nous colors a l’equip, que també estrenen a Saragossa, amb un predominant groc combinat amb negre i blanc.