PUBLICITAT

Victòria de Laura Soulié al Subaru Nordic Challenge de Bessans

  • En esquí alpí, Gutiérrez és 57a al súper gegant de Copa d'Europa i Ruiz 20è a l'eslàlom FIS de Funesdalen
el periòdic
escaldes-engordany

Periodic
Laura Soulié, a una cursa de la temporada passada Foto: FAE

Laura Soulié va tancar el cap de setmana amb una gran victòria en biatló a la segona cursa del Subaru Nordic Challenge de Bessans. Després de no participar a la carrera de dissabte per traslladar-se a la tarda i perquè l'andorrana va decidir descansar per disputar la cita de diumenge amb garanties, Soulié va donar una mostra del seu potencial en aconseguir el triomf ahir diumenge per darrere de les franceses Leslie Mercier i Laure Bosc. Per altra part, en esquí alpí Mireia Gutiérrez va tancar la primera part de la temporada en Copa d'Europa amb una discreta 57a posició al súper gegant de Kvitjfell (Noruega), mentre que a l'eslàlom FIS de Funesdalen (Noruega), Nil Ruiz va ser el millor andorrà amb la 20a plaça, en el que és el seu segon millor resultat en aquesta disciplina.

Laura Soulié va sortir a Bessans a per totes i va aconseguir l'èxit. La cursa era un esprint de 7,5 quilòmetres i l'andorrana va vèncer per 50 segons d'avantatge respecte a Mercier. A més, només va penalitzar en una ocasió en el tir. Soulié va manifestar haver-se trobat «bastant bé sobre els esquís», en una actuació que els seus entrenadors francesos van valorar com molt bona, sobretot per les dolentes condicions meteorològiques amb molt vent.

GUTIÉRREZ I LA COPA D'EUROPA / En esquí alpí, Mireia Gutiérrez va tancar la seva presència a Kvitjfell amb un súper gegant de Copa d'Europà en què va ser 57a (62,58 punts FIS), en una cursa que va acabar a poc més de tres segons de la vencedora. Ara viatja a França per tornar a la Copa d'Europa a partir del dia 10 amb un eslàlom a l'estació italiana de Limone.

RUIZ, 20È A FUNESDALEN / Nil Ruiz va tornar a ser el millor andorrà, ara a l'eslàlom FIS de Funesdalen, on va acabar 20è (40,80 punts FIS), amb la qual cosa millora el seu segon millor resultat en la disciplina. Marc Oliveras va ser 32è (74,43 punts FIS). En la primera mànega van quedar fora de competició Roger Vidosa, Kevin Esteve, Artur Pallàs i Arnau Puig, i gairebé altres 50 participants.

Per altra part, en esquí de fons Francesc Soulié va ser 18è a 2min 13s del guanyador als 10km clàssics de Bessans. Cerni Cairat va ser 50è en categoria júnior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT