Victòries lògiques perquè la lliga segueixi igual

• El líder Matecosa allunya l'Escale en vèncer 2-0
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Chancha, que ahir va marcar, intenta marxar de la defensa escaldenca. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Sense canvis a la part alta de la classificació a la Primera Divisió després d'una 11a jornada sense cap sorpresa i on només cal destacar que el triomf per 2-0 del líder Matecosa Sant Julià sobre l'Escale Santa Coloma ha allunyat una mica més els colomencs dels tres primers. Pidasa Santa Coloma i La Posa Lusitans tampoc no van fallar, amb sengles victòries per 3-0 a Construccions Modernes Inter Escaldes i Bar la Fira d'Andorra Casa Benfica, respectivament.

El líder Matecosa va solucionar el seu matx contra l'Escale a Alàs amb un 2-0 treballat, després que Sebas Gómez avancés els de Julio Ferreros als 19 minuts de partit. A la segona part, Leo Leites va sentenciar amb el 2-0, tot i que encara quedaven 23 minuts de joc en què l'Escale, per contra, no va aconseguir retallar les distàncies.

En l'altre partit del migdia, a Aixovall, el La Posa Lusitans va derrotar el Casa Benfica amb un contundent 3-0 i dues dianes de Pedro Miguel Reis, la primera en el minut 46 i que va obrir la llauna, la segona en el 56, mentre que Andre Cardoso va tancar el compte de l'equip de Vicenç Marqués amb l'últim gol ja en el descompte (minut 91).

Pel que fa al Pidasa Santa Coloma, els de Xavi Roura no van patir per desfer-se de l'Inter Escaldes per 3-0. Genís Garcia va fer el primer gol als 17 minuts, mentre que Chancha va aconseguir el 2-0 als cinc minuts de la represa. El davanter Beto va sentenciar l'enfrontament en el minut 83 amb el 3-0 definitiu.

En el partit que va tancar l'11a jornada, el Principat es va imposar a l'Emcamp per 5 a 1 .

MINUT DE SILENCI / Abans de cada partit d'aquesta 11a jornada de Lliga es va guardar un minut de silenci per la mort del pare de l'actual director tècnic de la Federació Andorrana de Futbol i antic seleccionador de la selecció absoluta, David Rodrigo.