PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El grup català Figa Flawas actuarà a la nit jove de la festa major de Sant Julià de Lòria

Aquesta proposta satisfà la demanda de diferents col·lectius de la parròquia

Per El Periòdic

El duet català, Figa Flawas
El duet català, Figa Flawas | Comú Sant Julià de Lòria

El Comú de Sant Julià de Lòria aposta pel duet català Figa Flawas, integrat per Pep Valasco i Xavier Cartanyà, per actuar el dilluns de la festa major. Es tracta d'un grup sense límits estilístics que ha revolucionat la música pop catalana amb cançons tan famoses com Mussegu, Xalalà o Diabla'k que s'han convertit en himnes generacionals i han generat milions de reproduccions a les plataformes digitals.

La proposta musical dels Figa Flawas, que van guanyar el SONA9 del 2022, encaixa amb la nit dedicada als joves de la festa major. A més, amb la seva contractació, se satisfà la demanda de diferents col·lectius de la parròquia.

Així, el pròxim 29 de juliol, i juntament amb altres grups que encara estan per determinar, Figa Flawas serà a l'escenari de la plaça de la Germandat per fer gaudir al públic assistent a ritme dels seus sons urbans, que van de la bachata al hip-hop passant pel reggaeton, la salsa i la rumba. No hi faltaran les propostes del seu tercer i últim disc, Calçotada, tot just estrenat el passat mes de gener.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT