PUBLICITAT

La 27a fira de Santa Llúcia de Sant Julià obre les parades

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La inauguració de la fira, ahir. Foto: ANA / NEREA MORENO

La parròquia de Sant Julià de Lòria va inaugurar ahir al matí la seva fira de Santa Llúcia, de la mateixa manera que ho van fer Ordino i Encamp. La consellera general reformista Roser Bastida va ser l'encarregada de tallar la tradicional cinta, acompanyada per l'altra consellera general reformista, Montserrat Gil, i pel conseller de Turisme i Comerç del Comú de Sant Julià, Enric Naudi. El conseller va explicar que tenen bones expectatives per la fira, i que en aquesta ocasió es compta amb 57 parades, dotze més que l'any passat.

Tot i que aquesta 27a edició de la fira no es pot comparar amb l'anterior, perquè aquella es va allargar els quatre dies del pont i aquesta només obrirà durant el cap de setmana, Naudi sí que va expressar que esperen rebre «una quantitat important de gent» si el fred no ho espatlla.

Les parades que s'han situat a la vela del Prat Gran ofereixen diversos productes, nadalencs i no tant nadalencs, ja que segons Naudi, hi ha molta diversificació per atraure un volum més gran de visitants. Les tradicionals ponsèties de Nadal són les protagonistes de la fira, segons ha assegurat el venedor de la parada de plantes, Francisco Giménez, que és un habitual en aquesta trobada. Els pessebres, les cistelles de Nadal i els aliments típics d'aquestes festes també s'han deixat veure als estands de la fira, tot i que s'han trobat a faltar més elements decoratius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT