PUBLICITAT

Jornada tràgica amb dos morts a les carreteres

  • Un turista espanyol de 30 anys ha perdut la vida avui a les cinc de la matinada a Sant Julià
  • Un xoc virulent entre dos vehicles causa la mort d'un resident a l'avinguda Salou
8922_accident avinguda salou 2
Imatge de l'accident a l'avinguda Salou d'Andorra la Vella d'aquest matí de dissabte en el qual hi ha hagut una víctima mortal. El xoc ha estat entre un Audi i un Opel. El primer ha quedat partit per la meitat.. Foto: ANA / ALBERT ROIG
Un turista espanyol de 30 anys ha perdut la vida avui a les cinc de la matinada, a causa d'un accident de circulació a la CG1 de Sant Julià. La Policia va informar que el conductor d'un turisme Honda Civic TDI matrícula andorrana circulava en direcció descendent vers Sant Julià de Lòria, quan per causes a determinar va impactar amb un turisme BMW 335 matrícula espanyola que circulava en direcció oposada vers Santa Coloma. Posteriorment, el mateix cotxe Honda també va topar amb un turisme Renault Megane matrícula andorrana que circulava en direcció vers Sant Julià de Lòria.
A l'accident s'hi van desplaçar els serveis mèdics d'urgència, lloc on va resultar mort el conductor i únic ocupant del vehicle BMW, turista espanyol de 30 anys. El conductor del turisme Honda, un resident espanyol de 24 anys que va donar positiu al control d'alcoholèmia, va resultar ferit greu i va ser ingressat a l'hospital. Altrament, el conductor i la ocupant del turisme Renault van resultar inicialment il·lesos.
Els agents de Policia del Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit van instruir el pertinent atestat per tal d'esbrinar les causes probables de l'accident.

D'altra banda,  minuts abans de les dotze del migdia un accident a l'avinguda Salou d'Andorra la Vella entre un Audi, matrícula andorrana, i un Opel Astra, matrícula espanyola, ha causat un mort. La víctima mortal ha estat el conductor de l'Audi que presumptament hauria estat el causant de l'accident, un resident espanyol de 27 anys. El conductor de l'Opel Astra ha estat traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on està sent atès pels serveis d'urgència amb ferides de caràcter lleu amb lesions al genoll.

El xoc entre els dos vehicles ha estat molt virulent i l'Audi presumpte causant de l'accident ha quedat partit per la meitat. Les causes encara estan per determinar, però a l'espera del comunicat oficial de la Policia, les primeres investigacions oculars apuntarien a una pèrdua del control del vehicle per part del conductor de l'Audi, mentre avançava pel carril del mig en sentit nord de l'avinguda Salou a l'alçada del número 55. En la pèrdua de control hauria envaït el carril contrari just en el moment en què hi circulava en sentit sud un Opel Astra matricula espanyola, que hauria topat amb la seva part davantera al costat del conductor de l'Audi.

De l'impacte, aquest ha mort i el cotxe ha quedat partit per al meitat. Tant la víctima mortal com el conductor ferit lleu són residents andorrans. La circulació a l'avinguda Salou des de la rotonda de la Comella fins a la de Prat Salit ha quedat tallat en els dos sentits de la marxa més de dues hores; el trànsit es desviava per l'interior d'Andorra la Vella i Santa Coloma.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT