PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Afectacions del trànsit per Carnaval i la Copa del Món d’esquí femení

Mobilitat demana als conductors prendre nota i planificar els desplaçaments

Per El Periòdic

Cues a l’alçada de la frontera entre Andorra i Espanya.
Cues a l’alçada de la frontera entre Andorra i Espanya. | Tony Lara

Algunes carreteres i carrers del país patiran aquest cap de setmana alteracions i talls de trànsit a causa de la celebració de les rues de Carnaval i la Copa del Món d’esquí de Soldeu. És per aquest motiu que des del departament de Mobilitat es demana als conductors prendre nota i planificar els desplaçaments per tal d’evitar congestions de vehicles a la xarxa viària.

Pel que fa a la rua de Carnaval d’Andorra la Vella, que tindrà lloc de les 10.00 a les 12.00 hores d’aquest divendres, es tallarà el tram entre el número 110 de l’avinguda Santa Coloma i el número 18 de l’avinguda d’Enclar. 

Tanmateix, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany celebraran la rua de Carnaval conjunta demà de les 18.00 a les 20.00 hores. Durant aquest període, es tallarà la circulació pel carrer Doctor Nequí, les avingudes Príncep Benlloch, Meritxell, Carlemany i la de les Escoles i els carrers del Prat Gran, del Parnal, de les Nacions Unides i dels Veedors, així com el Prat del Roure.

Per la seva banda, la rua de Carnaval de la Massana, que té lloc avui de les 11.15 a les 11.45 hores, provocarà talls en el carrer Major i fins al telecabina. En el cas d’Encamp, demà de les 12.00 a les 13.30 hores i de les 15.00 a les 18.00 hores, no es podrà circular des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda del carrer Mirador d’Encamp.

Altres esdeveniments que acollirà el país durant el cap de setmana, com la Copa del Món d’esquí Audi FIS el 10 i 11 de febrer, obligarà a tallar el carril lent de pujada de la CG2, des de la rotonda de Soldeu fins a Bordes d’Envalira. Cal ressenyar en aquest cas que hi haurà busos des dels aparcaments de l’estació. 

Finalment, les Andbank G-Series, que se celebraran a Encamp durant la jornada de demà, provocaran el tall del carril lent de pujada de la CG2, a la zona del circuit Andorra-Pas de la Casa, de les 12.00 hores i fins a la mitjanit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT