PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Íria Medina tampoc correrà en la prova de gegant de la Copa del Món

L’exigència de la prova a la pista Avet obliga a Medina i al seu equip a prendre la decisió

Per El Periòdic

Íria Medina durant una competició.
Íria Medina durant una competició. | FAE

Íria Medina no podrà disputar el gegant de la Copa del Món de Soldeu. L’andorrana i l’equip tècnic van consensuar que no es donen les circumstàncies idònies per fer front a una prova de l’exigència de l’Avet.

Medina fa setmanes que no competeix i tot i que els entrenaments estan anant bé i no té molèsties als genolls -té tendinitis al rotulià dels dos genolls-, el seu ritme de competició no és ara l’adequat per ser-hi al portilló d’un gegant com aquest.

«Pensem que podria competir, però el risc que correm que es pugui fer mal és molt alt per la duresa de la pista i de les condicions», va dir el director de la secció d’alpí de la FAE, Roger Vidosa. Per la seva part, Medina va manifestar que es troba bé: «Ara ja puc esquiar i entrenar amb força normalitat, encara estic adaptant els entrenaments, però a poc a poc millor».

Medina, juntament amb Carla Mijares, que disputarà l’eslàlom, han estat entrenant aquesta setmana a la pista Esparver per preparar la cita andorrana.

CAMPIONATS JÚNIORS / Després de sumar dues medalles, un or i un bronze, Gina del Rio tancarà els Campionats del Món júniors avui amb els 10 quilòmetres individuals en clàssic. La cursa començarà a les 10.00 hores.

Ahir la fondista de la FAE va estar entrenant suau per fer front a la cursa de 10 quilòmetres d’avui, que serà en aquest cas en clàssic. És per això que l’staff va estar treballant en el canvi de material per tal d’adaptar-ho a la disciplina.

A més, durant el matí l’equip va fer diferents testos, dels quals també va participar del Rio per tal de concretar els esquís que portarà avui a la carrera. Del Rio afronta la cursa amb la tranquil·litat d’haver fet molt bona feina en les dues anteriors curses, amb l’or a la prova Sprint del dilluns i un bronze a la cursa de 20km mass start del dimecres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT